پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت  فرایند تولید سوسیس و کالباس

نحوه دانلود پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

در این پست از سایتمان مطلب پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس را قرار دادیم.

فروش مستقیم مقالات پیرامون پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

جوینده یابنده است. در سایت ما دنبال پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس بگردید و آن را بیابید.

فایل پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس چگونه است؟

Note: Downloading Word as فنی و مهندسی requires email

Use the content of others to add to your article around فنی و مهندسی.

In an easy and convenient way and only on this site, download your articles with the subject پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس.

برای بهبود کیفیت مقاله تان راجع به پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس از مقالات مرتبط در این سایت بهره ببرید.

بهترین مقالات و مطالب علمی در خصوص پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس برای دانشجویان عزیز آماده دانلود می باشند.

Why do not you want to download پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس?

Get theoretical bases and research background on پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

جستجوی فایل پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس در این سایت امکان پذیر می باشد.

با جستجو در سایت تخصصی ما، مقالات خود را پیرامون پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس بیابید.

از وقت کم خود نگران نباشید. مقالاتی درمورد پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس در سایت ما موجودند.

Here we discuss پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس.

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس sales to better understand the content.

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس               نوع فایل: power point قابل ویرایش 33 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد. در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می باشد. برای ساخت سوسیس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که در حال چرخش است ریخته می شود و همراه با آن 5/12gr برای 100 kg گوشت نیتریت سدیم به آن اضافه می گردد. و بعد از 1دقیقه الیاف گوشت کاملاً خرد شد و نمک و سدیم و فسفات و سایر مواد افزودنی به آن اضافه می کنند و یک سوم یخ را به فارش اضافه کرده بلافاصله مقدار روغن را درون کوته ریخته و بعد از چ ...

درباره موضوع فنی و مهندسی

چگونه میتوان مطالب مرتبط با فنی و مهندسی را یافت؟

آیا راهی برای دانلود pdf پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس وجود دارد؟

چگونه فایل ورد پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس را دانلود کنیم؟

نمایش توضیح کامل+دانلود

==نکته مهم==

مطالب این وب سایت بصورت خودکار گردآوردی میشوند و مسئولیت آن بر عهده منبع مطلب است.


در صورت مشاهده مطلب خلاف قوانین جمهوری اسلامی لینک آن را به ایمیل ghanbari615@gmail.com ارسال کنید.
با تشکر